dimarts, 20 de gener del 2009

Jornada “Dones i cotitularitat a les explotacions agràries catalanes. Estat de la qüestió i propostes”


La Fundació del Món Rural i la Fundació Maria Aurèlia Capmany, en el marc del projecte Rudona “Informació, orientació i formació per al foment de l'ocupació de les dones rurals”, organitzem la jornada “Dones i cotitularitat a les explotacions agràries catalanes. Estat de la qüestió i propostes”, que tindrà lloc el proper dimecres 21 de gener a la Sala d’Actes de la Diputació de Lleida.


L’objectiu de la jornada és donar a conèixer la realitat catalana de la titularitat i cotitularitat de les dones a les explotacions agràries i ramaderes i proposar mesures i eines que cobreixin les seves necessitats, des de l‘àmbit del Dret civil i de la Seguretat Social.


Intervindrà a l'acte, entre altres personalitats, la presidenta de l'Associació de Dones Rurals de Catalunya (ADORCAT), la senyora Maribel Esqué.


L’acte és gratuït, però agraïm prèvia confirmació d’assistència al correu electrònic jornades@fmr.cat o per telèfon al 973 22 93 60 (per telèfon, fins al 24 de desembre i a partir del dia 7 de gener).Us convidem a participar-hi i a fer extensiva la invitació i el programa a qui considereu adient.

1 comentari: